Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Stevia Blad Gesneden Honingkruid (Stevia rebaudiana)

Stevia Blad Gesneden Honingkruid (Stevia rebaudiana) Pure kruiden Evans & Watson - 1
  • Stevia Blad Gesneden Honingkruid (Stevia rebaudiana) Pure kruiden Evans & Watson - 1
Productnummer: T-16610
€ 4,51
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (4/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 4 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 4 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,12.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Het bekende alternatief voor suiker voor de zoete smaak. In Zuid-Amerika wordt de plant zowel inwendig als zoetstof als uitwendig bij huidaandoeningen gebruikt. In Europa wordt Stevia gebruikt in natuurlijk verzorgingsproducten. Stevia is 100 % natuurlijk. Het gedroogde blad van stevia is krachtiger dan verse steviabladeren.

Let op: Binnen de EU mag steviablad nog steeds enkel uitwendig gebruikt worden.

Productkenmerken

Biologisch
Nee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  24 Apr 2020 (Stevia Blad Gesneden Honingkruid (Stevia rebaudiana)) :
(4/5

Zoetstof

Stevia blad gebruik ik in plaats van andere zoetstof, lepel stevia blad bij de gekozen thee en klaar !! (ik maak wel een goede liter thee ineens) Niet te hoog doseren anders heb je een bittere nasmaak.