Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Glidkruid Gesneden (Scutellaria lateriflora)

T-13250
€ 5,76

Glidkruid Skullcap Gesneden (Scutellaria lateriflora).

Gewicht
Aantal

 Reviews
 (5/5)  - 2 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 5 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 5 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,15.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Glidkruid Gesneden (Scutellaria lateriflora) staat ook bekend als Skullcap. Natuurlijk gedroogd en 100% puur, zonder toegevoegde stoffen.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Melk
Zonder melk
Hoeveelheid
1-2 tl
Zettijd
8-10 min.
Temperatuur water
100°C
Ingredienten
Glidkruid Gesneden (Scutellaria lateriflora)
Cafeine
Geen

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  14 Jun 2019 (Glidkruid Gesneden (Scutellaria lateriflora)) :
(5/5

Glidkruid

Weer zeer tevreden over de kwaliteit, en de snelle afhandeling. Het kruid gebruik ik samen met de Damiana, zodat het effect versterkt wordt. Werkt prima.

Door op  14 Apr 2019 (Glidkruid Gesneden (Scutellaria lateriflora)) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -