Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Rond Kruidenblikje met venster 60 x 45 mm (ca. 30 gram)

Rond Kruidenblikje met venster 60 x 45 mm (ca. 30 gram) Theeblikken Evans & Watson - 4
  • Rond Kruidenblikje met venster 60 x 45 mm (ca. 30 gram) Theeblikken Evans & Watson - 3
  • Rond Kruidenblikje met venster 60 x 45 mm (ca. 30 gram) Theeblikken Evans & Watson - 4
Productnummer: A-13630
€ 1,45
Aantal

 Reviews
 (4/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 1 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 1 spaarpunt die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,03.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Een rond kruidenblikje met venster. Handig om te vullen met thee zodat je gemakkelijk ziet welke thee er in zit. Formaat blik: Ø 60 x 45 mm. De blikken komen in de kleur zilver. Venster in het blik, overschuifdeksel.

Productkenmerken

Kleur
Zilver
Materiaal
Blik
Diameter
60 mm
Vorm
Rond
Hoogte
45 mm
Inhoud (ca.)
30 gram
Met venster
Ja
Model
Laag
Afmetingen (cm)
Ø 6 x 4,5 cm
Merk
Chacult

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  31 May 2021 (Rond Kruidenblikje met venster 60 x 45 mm (ca. 30 gram)) :
(4/5

Goed product

Kruidenblikje, past genoeg in, sluit goed af en glaasje is gemakkelijk door heen te kijken. Voldoet aan verwachtingen, geen pinpunten te bedenken.