Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Klitwortel Gesneden (Arctium lappa)

Gewone Klitwortel Gesneden (Arctium minus) Kruidenthee Evans & Watson - 8
 • Gewone Klitwortel Gesneden (Arctium minus) Kruidenthee Evans & Watson - 5
 • Gewone Klitwortel Gesneden (Arctium minus) Kruidenthee Evans & Watson - 6
 • Gewone Klitwortel Gesneden (Arctium minus) Kruidenthee Evans & Watson - 7
 • Gewone Klitwortel Gesneden (Arctium minus) Kruidenthee Evans & Watson - 8
Productnummer: T-13490

Kliswortel (Arctium lappa) in gesneden vorm.

✓ Kliswortel kent een lange geschiedenis inde kruidengeneeskunde
✓ Heerlijke aardse, zoet smakende kruidenthee
✓ Geleverd in hersluitbare luchtdichte zak voor maximale versheid
✓ 100% puur natuur - niets toegevoegd

€ 2,85
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 2 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 2 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,06.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Kliswortelthee wordt gemaakt van kliswortels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dit multifunctionele kruid wordt al millennia  wereldwijd gebruikt in de traditionele (kruiden)geneeskunde. Deze kruidenthee kan worden verwerkt tot een heerlijke warme decoctie en dagelijks worden geconsumeerd.

Bereiding van kliswortel thee

Kook de kliswortel mee in kokend water. Gebruik hiervoor 1-2 theelepels per kop kokend water en laat 3-10 minuten meesudderen, afhankelijk van de smaak. Zeef voor drinken.

Waarschuwing: gebruik max. 3 kopjes per dag.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Lees het volgende nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid beïnvloedt de werking. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie. 

Niet gebruiken tijdens tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Stop met gebruik van kliswortel ten minste twee weken voor een operatie(datum). Klis kan het risico op bloedingen tijdens en na de operatie verhogen.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
1-2 tl
Zettijd
3-10 min.
Temperatuur water
meekoken
Ingredienten
kliswortel gesneden
Waarschuwing
max. 3 kopjes p/dg. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Stop met gebruik 2+ weken voor een operatie. Kan risico op bloedingen verhogen.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !