Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) / Ci wǔ jia

Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) Kruidenthee Evans & Watson - 8
 • Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) Kruidenthee Evans & Watson - 5
 • Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) Kruidenthee Evans & Watson - 6
 • Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) Kruidenthee Evans & Watson - 7
 • Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) Kruidenthee Evans & Watson - 8
Productnummer: T-12420

Siberische gingseng thee is aromatisch, met een licht bitterzoete smaak.

€ 2,75
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 2 beoordeling(en)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 2 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 2 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,06.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Siberische ginseng kopen? Laat je verrassen door de Siberische ginseng thee van Evans & Watson! Siberische ginseng is heel populair in zowel het Oosten als het Westen. Deze ginseng is al eeuwenlang bekend door zijn positieve effect op lichaam en geest. Siberische ginseng heeft een aromatische, licht bitterzoete smaak. Siberische ginseng - Eleutherococcus senticosus of Hedera senticosa Rupr. - wordt vaak ook wel E. senticosus, russische ginseng en taigawurzel genoemd. In de fytotherapeutische werekd wordt Eleutherococcus senticosus voornamelijk als "Siberische ginseng" verkocht om  de vergelijkbare eigenschappen als aan ginseng. Onze gedroogde Siberische ginsengwortel is 100% natuurlijk en zonder toegevoegde stoffen.

Bereiding – siberische ginseng thee maken

 • 1 theelepel gedroogde Siberische ginsengwortel
 • 300 ml kokend water
 • 15 minuten laten trekken

Meer over Siberische ginseng - eleutherococcus senticosus

Siberische ginseng - Eleutherococcus senticosus – komt van oorsprong uit Noord-China en Siberië. Eleutherococcus betekent naar vrije bes wat verwijst naar de bessen van de Siberische ginseng. Senticosus betekent doornig wat verwijst naar de takken van de Siberische ginseng. Siberische ginseng - eleutherococcus senticosus – wordt al 2000 jaar in China medicinaal toegepast. Vanaf 1975 wordt Siberische ginseng - Eleutherococcus senticosus – ook in de Westerse wereld gebruikt als kruid.

Siberische ginseng wordt verbouwd in China, Korea en Japan. Siberische ginseng groeit het beste in de zon of halfschaduw. Siberische ginseng groeit vooral op open plekken in de jungle en wordt ongeveer 3 meter hoog. De bladeren van de Siberische ginseng zijn langwerpig en donkergroen. Siberische ginseng bloeit van het voorjaar tot het najaar met paarse of groene bloemen. De wortel van de Siberische ginseng wordt geoogst in de herfst, ook wel Radix eleutherococci, E. senticosus, Siberian ginseng, russische ginseng en taigawurzel genoemd.

Eleutherococcus senticosus oftewel Siberische Ginseng kent door haar lange geschiedenis veel synoniemen, ontstaan door wetenschappers met niet altijd even duidelijke beschrijvingen en dat mensen dezelfde plant ook verschillende namen gaven – streek tot streek verschillend. Siberische Ginseng – Eleutherococcus senticosus – staat ook bekend als e. senticosus, radix eleutherococci, siberian ginseng, russische ginseng, taigawurzel, eleutherococci, eleutero, devil’s shrub, teufelsstrauch en teufelsbusch.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Ga je gedroogde Siberische ginseng kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid van het kruid beïnvloedt de werking van het kruid. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Niet gebruiken in combinatie met koffie of echte thee omdat dit slapeloosheid kan veroorzaken. Niet geschikt voor kinderen zonder doktersadvies.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding, niet gebruiken bij een hoge bloeddruk en bij hartritmestoornissen.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
1-2 tl
Zettijd
10 min.
Temperatuur water
100°C
Drinkadvies
Thee is geschikt voor gehele dag
Ingredienten
Wortel Siberische Ginseng stukjes (Eleutherococcus Rad. conc.)
Tijdstip
Gehele dag
Cafeine
Geen
Waarschuwing
Raadpleeg voor gebuik je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  29 Nov 2020 (Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) / Ci wǔ jia) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -
Door op  30 Mar 2019 (Siberische Ginseng Wortel Gesneden (eleutherococcus senticosus) / Ci wǔ jia) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -