Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Relaxtastic Ayurvedische Thee

Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 2
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 1
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 2
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 3
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 4
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 5
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 7
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 8
 • Relaxtastic Bio Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 9
Productnummer: T-01160

Kruidenthee met de smaak van bloedsinaasappel.

€ 3,22
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (4,9/5)  - 8 beoordeling(en) - 7 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 3 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 3 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,09.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Ayurvedische kruidenthee met de smaak van bloedsinaasappel. Relaxtastic geeft een gevoel van bezinning en relaxtheid. De ingrediënten die gebruikt zijn zijn maretak, meidoornbesjes, bonenschillen, brandnetelbladeren, berkenbladeren, Sint-Janskruid en citroengras. Ideaal dat gevoel van Relaxtasticness.

100 gram is goed voor ca. 50 kopjes

width=width=width=width=

Relaxtastic is een zogenaamde Ayurvedische thee, een thee die voldoet aan de ingrediënten die overeenkomen met de natuurgeneeskunde Ayurveda. Ayurveda thee dus. Regeneration behoort tot de Ayurvedische Kapha thee.

Ayurvedische thee
Thee speelt een belangrijke rol in de Ayurvedische natuurgeneeskunde. Ayurvedische thee wordt universeel beschouwd als genezend en reinigend voor lichaam en geest. Ayurvedische thee kan zowel een kalmerende en stimulerende werking hebben als zorgen voor innerlijke balans, rust en evenwicht. Ayurveda is een onderdeel van een holistische, traditionele Indiase filosofie. Het aspect dat bekend staat als Ayurveda in het Westen verwijst naar de eeuwenoude Indiase geneeskunde. Het doel van Ayurveda is om een ​​evenwichtige staat van lichaam en geest te verkrijgen. Ayurvedische kruidentheeën bevatten naast kruiden ook specerijen die een stimulerend of kalmerend effect op het lichaam hebben. Ayurvedische thee kan echter niet worden gebruikt om ziektes te genezen. Alleen om het genezingsproces te ondersteunen en positief te beïnvloeden.

Vata, Pitta of Kapha - Ayurvedische thee?
Ayurvedische thee wordt gemelangeerd vanuit het perspectief van de Ayurvedische natuurgeneeskunde. Ayurveda bestaat uit drie karakteristieken, de zogenoemde "dosha's". De drie karakteristieken zijn Vata - impulsenergie, Pitta - vuurkracht, en Kapha - structuurkracht. Voor de gezondheid en het welzijn van mensen is het van belang dat de drie dosha's in evenwicht zijn. Populaire ingrediënten van Ayurvedische Vata thee zijn kaneel, gember, zoethout, citroengras, vanille, anijs en kruidnagel. De Ayurvedische Vata theemelanges kalmeren en zorgen voor een energieuitwisseling tussen het lichaam, geest en de ziel. Voor Ayurvedische Pitta thee zijn juist rozenblaadjes, verbena, jeneverbes en zoethout onderdeel van het hoofdbestandsdeel. De Ayurvedische Pitta theemelanges geven nieuwe energie en helpen om blokkades te verwijderen. Ayurvedische Kapha thee bevat vaak goudsbloem, kurkuma, gember en bijvoet. Ayurvedische Kapha thee helpt juist het lichaam te ontspannen en het te reinigen van gifstoffen. Ayurvedische thee wordt idealiter in de avond gedronken.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Smaakprofiel
Fris en Krachtig
Moment
Middagthee
Biologisch
Nee
Melk
Zonder melk
Hoeveelheid
1 tl
Zettijd
5 min.
Temperatuur water
100°C
Drinkadvies
Zowel een middagthee als een avondthee. Met weinig of geen melk drinken
Ingredienten
Maretak, meidoornbessen, brandnetelbladeren, citroengras, Sint-Janskruid, berkenbladeren, natuurlijk aroma, bonenschil
Kenmerken
Frisse kruidenthee met bloemensmaak en mooie kleur
Tijdstip
Theetijd
Cafeine
Geen
Smaaktonen
Bloemig verfrissend
Theesoort
Kruidenthee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  09 Mar 2022 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -
Door op  04 Dec 2021 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(4/5

Om even bij te komen..

Heerlijke thee om even bij te komen.. al doet elke thee dat eigenlijk bij Evans & Watson. Wij zijn elke keer weer dik tevreden en er is erg veel keus.

Door op  30 Nov 2021 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5

Super lekker

heerlijk voor de avond

Door op  16 Oct 2021 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5

heerlijk

lekkere thee, zeer ontspannen effect

Door op  26 Sep 2020 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5

Goeie thee

Ik vind het een erg lekkere thee, goeie smaak en ruikt ook best wel lekker. Vind het heerlijk om te drinken terwijl ik bezig ben met school. Zeker aangeraden om deze te proberen.

Door op  19 Feb 2020 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5

Zoals zijn naam zegt

Om Heerlijk bij te komen na een zware werkdag of heftige emoties weg dromen bij de rustgevende geuren

Door op  07 Sep 2019 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5

Relaxtastic bio

Een zalige thee die ook echt rustgevend is. Ook weer 1 van de aparte zachte smaken. Voor deze thee neem ik gewoon speciaal even de tijd. Het aparte is dat ik grote 350 ml glazen bekers heb en ook nog vaak de thee koud blijft staan. Ik drink de thee dus ook koud en zijn al mijn soorten die ik tot nu toe gekocht heb heerlijk. Als ik een te zoete heb meng ik er een beetje bittere bij. Zo kom je ook tot eigen blends wat heel leuk is om uit te proberen. En vooral genieten van deze super kwaliteit thee soorten. Ik heb er al aardig wat maar er komen er zeker nog meer bij. Gewoon doen en vol op genieten!

Door op  18 Jul 2018 (Relaxtastic Ayurvedische Thee) :
(5/5

Heerlijk in balans

Fantastische kruidenthee. Geen kruid overheerst. Dus zowel de smaak als het effect na het drinken: in balans. Zeer enthousiast over de kruidentheees van E& W.