Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Filteren op

Merk
Merk
Hoogte
Hoogte
Inhoud (ca.)
Inhoud (ca.)
Met venster
Met venster

Theeblikken: het leukste theeblik koop je bij evansnwatson.nl

Thee en kruiden kunnen slecht tegen licht en vocht. Het is dan ook het beste thee op een droge, koele plaats in een goed sluitende zak of blik te bewaren. Thee blijft dan ten minste een jaar houdbaar. Verder heeft thee de eigenschap om makkelijk geuren en smaken uit de omgeving aan te nemen. Bewaar daarom iedere thee apart. Wij hebben theeblikken in het assortiment, gemakkelijk en snel online te bestellen!

Meer Informatie

Theeblikken in alle soorten en maten

Om thee en kruiden goed te bewaren moet het droog, geïsoleerd, buiten zonlicht en koel worden bewaard. Een theeblik is daar zeer geschikt voor. Evans & Watson Tea Company verkoopt theeblikken waarin je zowel losse thee, kruiden en poeders in kunt bewaren.

  • Blikken zijn stevig en sluiten goed af. 
  • Theeblikken zijn bijzonder geschikt om losse thee voor langere tijd in te bewaren.
  • Voor de presentatie aan je gasten zijn de kleinere blikken heel geschikt.
  • Hoewel thee niet van licht houdt hebben sommige blikken een venster zodat je de thee kunt zien.

We bieden een ruim assortiment leeg theeblikken aan. Denk aan theeblikken met schroefdeksel, met doorkijkvenster, volledig luchtbeschermend deksel of een dubbel deksel. Geef je de voorkeur om te zien wat er in zit? Superhandig voor losse thee en kruiden. Kies dan voor een theeblik met venster. Verder bieden we blikken aan in verschillende soorten en afmetingen. Blikken geschikt voor ongeveer 25 gram thee, 50 gram, 100 gram tot 500 gram en 1 kilo. Afhankelijk natuurlijk van het type thee. 

Minder informatie

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters