Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Yerba Maté Sin Palo

Yerba Maté zonder stokjes

Yerba Maté: de lekkerste Yerba Maté Sin Palo thee koop je bij evansnwatson.nl

Yerba Mate zonder stokjes wordt ook wel aangeduid als Sin Palo of Despalada. Sin Palo mate bestaat grotendeels uit fijngesneden bladeren. Hierdoor heeft Sin Palo vaak een sterkere smaak.

Meer Informatie

Wat is Yerba Maté Sin Palo thee?

Sin Palo mate thee wordt vooral geproduceerd in Brazilië. Yerba mate Sin Palo is een Yerba Mate met vrijwel geen stengels. Sin Palo duidt vaak op een Yerba Mate met ongeveer 90% fijne bladeren. Hierdoor is Sin Palo sterker dan Yerba Mate’s met meer stengels.

Waarom Yerba Mate Sin Palo thee kopen?

Doordat Yerba mate Sin Palo geen stengels bevat is deze Yerba Mate vaak sterker en bitterder dan de varianten met stengels. Sin Palo zal dan ook vooral meer ervaren Yerba Mate drinkers aanspreken of liefhebbers van een bittere smaak. Het voordeel aan Sin Palo is dat deze zijn smaak lang behoudt. Daardoor is deze Yerba Mate zeer geschikt om meerdere malen opnieuw met water bij te schenken.

Hoe drink ik Yerba Maté Sin Palo mate thee?

Traditioneel wordt Yerba Mate Sin Palo gedronken uit een kalebas, mate beker, met een bombilla, filterrietje. Naast de traditionele wijze is Yerba Mate Sin Palo ook geschikt om te bereiden zoals wij hier thee bereiden, met een theepot met een filter of direct in het theeglas.

Minder informatie

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)