Nieuwe producten

Theelanden

Alles over thee

Over ons

Diensten

Klantenservice

Media en Pers

Media en Pers

Weten wie de Evans & Watson Tea Company nu eigenlijk is? Of, wil je wat over ons schrijven? Hartstikke leuk natuurlijk! Voor alle journalisten, bloggers en fans die meer over ons willen weten hebben we daarom naast de gebruikelijke ‘over ons’ pagina hieronder een verzameling aan eerder woord en beeld neergezet.

Kun je hieronder een beeld/artikel niet vinden? Neem dan gerust contact op met Jeroen op zodat hij je verder kan helpen aan meer informatie en foto’s.


In beeld

Meer beeldmateriaal is op aanvraag verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 


 

Evans & Watson in de Media

Zelf thee samenstellen op Gewoon Leuker

Gewoon Leuker | 7 juni 2012

Je eigen thee

Ben jij net zo’n theeleut als wij? Dan loop je hier vast wel warm voor. Je kunt nu heel makkelijk online je eigen thee samenstellen. Je kiest eerst een basisthee, bijvoorbeeld groene thee, rooibos of witte thee. Dan voeg je zelf kruiden, fruit of specerijen toe. Bijvoorbeeld papaja, rozenbladeren of anijszaad… Bekijk Gewoon leuker!.

 

 

Zelf thee samenstellen in de Telegraaf

Telegraaf | 17 april 2012

Openbarende theemelanges

Losse thee kun je hier al wel kopen, maar er bestond nog geen website om zelf je thee samen te stellen. Terwijl thee zo’n mooi product is, het leek mij mooi om de rest van Nederland hier kennis mee te laten maken”, aldus Veldmeijer die het idee uitwerkte als afstudeerproject voor zijn studie marketing.

Het melangeren van thee is geen eenvoudige klus. “Thee melangeren als je met helemaal niets begint, is lastig en kostbaar. Het leek mij daarom beter met het oog op de klant om 25 verschillende soorten basisthee aan te bieden waaraan mensen zelf ingrediënten kunnen toevoegen”, vertelt Veldmeijer.”Lees het volledige artikel op Telegraaf.nl.

 

 

 

Zelf thee samenstellen op Dutch Cowgirls

Dutch Cowgirls | 25 maart 2012

Online je favoriete thee samenstellen

“In een paar makkelijke stappen maak je een persoonlijke melange. Te beginnen bij een basisthee (zwart, groen, rooibos, kruiden of speciaal) om vervolgens kruiden, fruit en/of specerijen toe te voegen. Op die manier kun je de meest gekke en verrassende thee krijgen die voldoet aan jouw smaak. Bij de basisthee krijg je ook een ‘drink-tip’ om het bijvoorbeeld in de avond te nuttigen…” Geen woord te veel! Lees het volledige artikel op Dutch Cowgirls.


Altijd verse thee

Vers, alleen de hoogste kwaliteit

Ruim assortiment

750+ thee, theepotten en accessoires

100% tevreden

Niet goed, geld terug