Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Contact: Anne Marije Tammenga
Assistent: Jeroen Veldmeijer
059 285 34 45
pers@evansnwatson.nl

Opgericht in 2012, produceren en distribueren wij ons eigen merk van de beste kwaliteit thee, kruiden, superfoods, wholefoods, aroma's en andere natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld. Ooit begonnen met een passie thee en voor natuurlijke gezonde superfoods en kruiden, uitgegroeid tot een missie om deze krachtige heilzame voedingsmiddelen voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te maken. We bieden een breed assortiment van meer dan 400 verschillende producten die oude wijsheid en moderne voedingswetenschappen samenbrengen. Ons doel is om het individu in staat te stellen verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen gezondheid en welzijn en toch te kunnen genieten.

We proberen elk product zo goed mogelijk te belichten met verwijzingen naar de medicinale en therapeutische voordelen van de planten, natuurgeneesmiddelen en natuurlijke ingrediënten. We proberen ook een regelmatige flow van blogposts over onze producten, natuurlijke voeding, recepten, gezondheid en welzijn te plaatsen.

Ben je een expert op het gebied van natuurlijke gezondheid en welzijn? Als je ook nog eens een goede copywriter bent (ook niet copywriters zijn welkom!), dan ben je misschien geïnteresseerd om voor ons te gastbloggen. Neem hiervoor contact met ons op.

We zijn gevestigd in het pittoreske dorpje Anloo. We beschouwen onszelf gelukkig dat we op de schouders staan ​​van duizenden jaren geschiedenis. Vandaar dat we hier in onze producten ook naar verwijzen. 


 

Zelf thee samenstellen op Gewoon Leuker

Gewoon Leuker - leuk blogartikel op gewoonleuker

 

Zelf thee samenstellen in de Telegraaf

Telegraaf - artikel in de telegraaf over de oprichting en richting 

 

Zelf thee samenstellen op Dutch Cowgirls

Dutch Cowgirls - het gemak van zelf samenstellen