Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Thee in gepersonaliseerde geschenkverpakking (voor grote oplages)

Thee in gepersonaliseerde geschenkverpakking (voor grote oplages) Kerstgeschenken Evans & Watson - 1
 • Thee in gepersonaliseerde geschenkverpakking (voor grote oplages) Kerstgeschenken Evans & Watson - 1
Productnummer: A-19160

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Geen spaarpunten voor dit product.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Met het Warenwetbesluit Kruidenpreparaten (2014) heeft de Nederlandse overheid regels opgesteld voor het gebruik van kruiden in levensmiddelen. Zo mogen kruidensubstanties niet schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Hierdoor zijn een aantal kruiden uitgesloten voor inwendig gebruik. Levensmiddelen mogen deze kruiden niet bevatten, mee bereidt worden, mee vervaardigd worden of verhandeld worden. Dit besluit is niet van toepassing op:

 • geneesmiddelen (Geneesmiddelenwet)
 • cosmetische producten (Warenwetbesluit cosmetische producten 2011)
 • aroma's (EG 1334/2008)

Om te voldoen aan de Warenwetbesluit stellen we de betreffende kruiden alleen beschikbaar als er bewijs overlegd kan worden waaruit de doeleinden voor het kruid naar voren komen.

Neem voor het bestellen contact met ons op via customerservices@evansnwatson.nl.

Ben je op zoek naar een kerstgeschenk voorzien van jouw eigen logo en kerstwens? Ook hiervoor bieden wij een standard kerstgeschenk met losse thee. Ons kerstpakket “Thee in gepersonaliseerde geschenkverpakking” bevat 2 x 50 gram losse thee naar keuze en een thee-ei naar keuze verpakt in een kartonnen geschenkverpakking (220*155*55) welke voorzien kan worden van een gepersonaliseerde sticker. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via dit e-mailadres

Daarnaast wordt het kerstpakket standaard voorzien van een leuk thee-ei. We bieden de keuze uit de volgende 3 varianten:

Thee-ei theefilter Witte Zwaan

Hartvormig Thee-ei met Steel

Mr. Tea Infuser "Tea-Licious"

english-caramel.jpg

De prijs hangt af van de gekozen theeën, het gekozen accessoire en de afnamehoeveelheden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via dit e-mailadres

Productkenmerken

Merk
Evans & Watson

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews

Schrijf als eerste een review! !