Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Thee voor in de horeca

Op zoek naar net dat beetje meer, waar mensen voor terugkomen? Door gasten een belevenis in jouw restaurant, grand café of lunchroom te serveren kan dat. Hoe? Met een aantrekkelijk product als losse thee voor de horeca.

Alleen effectieve inzet van middelen, omzetmaximalisatie en kostenbeheersing brengt succes. Interessante inkoopprijzen en aantrekkelijke verkoopprijzen levert interessante marge. Zelf alleen die extra stappen zetten naar succes is echter niet genoeg, dit zul je ook van jouw thee groothandel moeten verwachten.

Gespecialiseerd in horeca

Ons horecaconcept, speciaal ontwikkelt met- en voor lunchrooms, theetuinen, grand café´s, hotels en Bed & Breakfast. Het concept bestaat uit een selectief aantal, speciaal ontwikkelde theeën, zeer geschikt voor theeschenkende ondernemers. Het concept is opgezet om onze afnemers nog beter te kunnen bedienen.

 • 12 Speciaal ontwikkelde horecatheeën
 • Zeer goede prijskwaliteitsverhouding
 • Geen minimale afnamehoeveelheid
 • Consistente hoge kwaliteit, altijd vers
 • Speciaal ontwikkeld met- en voor de horeca
 • Levertijd 1-3 werkdagen, constante voorraad

Wanneer je geïnteresseerd bent in horeca thee en het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

prijslijst-aanvragen

Theeconcept: Verhalen vertellen verkoopt thee

Thee is beleving, thee is ervaren. Om liefhebbers mee te nemen in de wereld van thee hebben we “4 theeverhalen” ontwikkelt – van de oorsprong tot de kwaliteit van nu met Evans & Watson.

Bij het afnemen van de theedisplay met theeblikjes (30 gr.) worden de blikjes voorzien van een erg leuke wikkel. Naast ingrediënten en zetmethode vertellen de theeën samen het verhaal.

 • Originals – vier bijzondere theeën die de verspreiding van thee op een bijzondere verteld. Dit wordt gedaan aan de hand van de vier theeën – afkomstig van over de hele wereld. Hoe heeft thee de wereld veroverd, waar komt thee vandaan. Laat klanten het verhaal van thee ontdekken. Bestaat uit een groene thee, zwarte thee, oolong en een zwarte thee.
 • theedisplayClassics – de bekende theeklassiekers verzameld om jouw klant aan te kunnen bieden. Laat gasten thee ervaren met vier wereldbekende theeën – lekker vertrouwd, wel zo lekker. Vertrouwd, gevarieerd en valt altijd in de smaak. Bestaat uit een zwarte thee, rooibos, groene thee en een zwarte thee. Vergis je niet, de theeën zijn zo lekker dat jouw gasten maar zo nog eens terug kunnen komen.
 • Fruity – de lekkerste fruittheeën verzameld in een mandje, van groene thee tot rooibos. Lekkere fruitige theeën samengebracht tot een gemêleerd gezelschap van fris, zoet en aangenaam. Bestaat uit een zwarte thee, groene thee, rooibos en een zwarte thee. Vier heerlijke fruitige theeën zonder cafeïne!
 • Evans & Watson – de populairste theeën van Evans & Watson samengebracht in het theedisplay. Een fijn mengelmoesje van heerlijke smaken. Top theeën die sinds het bestaan van Evans & Watson zeer goed in de smaak vallen. Bestaat uit een kruidenthee, vruchtenthee, witte thee en een oolong.

Meer dan alleen thee!

Naast theegroothandel zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van luxe geschenken. Dit doen we voor relatiegeschenken, voor bruiloften of voor andere klanten. Hiervoor dragen wij een ruim assortiment toebehoren voor onze luxe (thee)geschenken.

Psst… even tussen ons, geschenken zo bijzonder, en zo goed dat al onze klanten van de eerste dag thee blijven weggeven!

pralines-en-chocolade

Vanuit dit ruime assortiment heb je de keuze jouw gasten ultiem te verwennen uit een veelvoud aan verschillende theeën en andere ingrediënten zoals gedroogd fruit, specerijen, koekjes, chocolade, accessoires en verpakkingsmogelijkheden. Alles even op een rij?

 • Ruime keuze in chocolade, nougat, koekjes, gember, suiker, karamel, snoepgoed en zelfs koffie.
 • Veel verschillende verpakkingsmogelijkheden. Stand up pouch, blokbodemverpakking tot theeblik. Thee in theezakjes op aanvraag (in overleg)
 • Thee in verschillende soorten en gewichten. Van 100 gram tot 100 kilo, geen afname verplichtingen!

prijslijst-aanvragen

Evans & Watson draagt een zeer ruim assortiment in toebehoren en verwennerijen. Denk hierbij aan onderstaande. Mis je nog iets? Vraag naar de mogelijkheden!

 • Koekjes uit alle windstreken – van de Oekraïne tot koekjes van eigen bodem
 • Kwaliteit chocolade uit België en Nederland
 • Gemberproducten, van jam, honing tot gembersnoepgoed
 • Kandijsuiker, karamel en Franse nougat
 • Meer dan 100 theeën standaard op voorraad
 • Eigen melange is niet langer een droom!

Wanneer je geïnteresseerd bent in relatiegeschenken of over het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

Thee op de juiste manier presenteren!

Om jou te helpen meer thee te verkopen hebben we ons assortiment aan theeserverende accessoires uitgebreid. De assortimentsuitbreiding omvat een thee display met bijpassende presenteerblikjes.

Voorraadblikken (tot 1,5 kg) om de thee goed in te bewaren. Om de thee gemakkelijk weer te vinden zijn zelfklevende labelhouders ook beschikbaar. Hiernaast hebben we nieuwe theefilters in verschillende maten. De theefilters lopen in diameter uiteen van 5 tot 8 cm. Geschikt voor elk theeglas én zeer voordelig geprijsd

Voor thee en accessoires in de (thee)horeca van Evans & Watson, kies je voor:

 • Competitieve inkoopprijzen
 • Een flexibele, betrouwbare partner
 • Uitstekende, persoonlijke service
 • Op maat gemaakte, kwalitatieve producten

Wanneer je geïnteresseerd bent in horeca thee en het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.