Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Elderflower Ginger Ayurvedische Thee

€ 3,00

Bloemachtige kruidenthee met een lekkere lichte gembersmaak.

Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (4,5/5)  - 2 beoordeling(en) - 2 review(s)
Distributie

Dit product geeft recht op maximaal 168 spaarpunten. Aan je winkelwagen kan maximaal 168 punten toegevoegd worden die omgezet kunnen worden in een korting van € 5.04.


  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Gemberthee kopen? Laat je verrassen door de gemberthee van Evans & Watson! Gemberthee met de naam Elderflower Ginger een heerlijke zoete smaak. Deze losse Ayurvedische thee is een bloemachtige kruidenthee met een lekkere lichte gembersmaak. Een gember thee geliefd bij velen!

Ayurvedische Gemberthee

Elderflower Ginger is een gember thee het beste te omschrijven als een bloemachtige Ayurvedische kruidenthee met een zoete smaak. Een losse thee met als basis groene rooibos geven Elderflower Ginger een iets wat lichte gembersmaak. Door groene rooibos aan te vullen met vlierbessen vlierbesbloemen kardemom tulsi kruiden kaneel gember gemalen peper en kaasjeskruid heeft deze op groene rooibos gebaseerde thee de typische Elderflower Ginger smaak.

’s Avonds zonder melk komt Elderflower Ginger erg goed tot zijn recht maar ook direct na de maaltijd is gemberthee als digestief erg goed.

100 gram is goed voor ca. 50 kopjes

width=width=width=width=

Elderflower Ginger is een zogenaamde Ayurvedische thee, een thee die voldoet aan de ingrediënten die overeenkomen met de natuurgeneeskunde Ayurveda. Ayurveda thee dus. Elderflower Ginger behoort tot de Ayurvedische Vata thee.

Ayurvedische thee
Thee speelt een belangrijke rol in de Ayurvedische natuurgeneeskunde. Ayurvedische thee wordt universeel beschouwd als genezend en reinigend voor lichaam en geest. Ayurvedische thee kan zowel een kalmerende en stimulerende werking hebben als zorgen voor innerlijke balans, rust en evenwicht. Ayurveda is een onderdeel van een holistische, traditionele Indiase filosofie. Het aspect dat bekend staat als Ayurveda in het Westen verwijst naar de eeuwenoude Indiase geneeskunde. Het doel van Ayurveda is om een ​​evenwichtige staat van lichaam en geest te verkrijgen. Ayurvedische kruidentheeën bevatten naast kruiden ook specerijen die een stimulerend of kalmerend effect op het lichaam hebben. Ayurvedische thee kan echter niet worden gebruikt om ziektes te genezen. Alleen om het genezingsproces te ondersteunen en positief te beïnvloeden.

Vata, Pitta of Kapha - Ayurvedische thee?
Ayurvedische thee wordt gemelangeerd vanuit het perspectief van de Ayurvedische natuurgeneeskunde. Ayurveda bestaat uit drie karakteristieken, de zogenoemde "dosha's". De drie karakteristieken zijn Vata - impulsenergie, Pitta - vuurkracht, en Kapha - structuurkracht. Voor de gezondheid en het welzijn van mensen is het van belang dat de drie dosha's in evenwicht zijn. Populaire ingrediënten van Ayurvedische Vata thee zijn kaneel, gember, zoethout, citroengras, vanille, anijs en kruidnagel. De Ayurvedische Vata theemelanges kalmeren en zorgen voor een energieuitwisseling tussen het lichaam, geest en de ziel. Voor Ayurvedische Pitta thee zijn juist rozenblaadjes, verbena, jeneverbes en zoethout onderdeel van het hoofdbestandsdeel. De Ayurvedische Pitta theemelanges geven nieuwe energie en helpen om blokkades te verwijderen. Ayurvedische Kapha thee bevat vaak goudsbloem, kurkuma, gember en bijvoet. Ayurvedische Kapha thee helpt juist het lichaam te ontspannen en het te reinigen van gifstoffen. Ayurvedische thee wordt idealiter in de avond gedronken.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Smaakprofiel
Rond en Fruitig
Moment
Na de maaltijd
Biologisch
Nee
Melk
Zonder melk
Hoeveelheid
1 tl
Zettijd
5 min.
Temperatuur water
100 C
Drinkadvies
Avond zonder melk drinken
Ingredienten
Vlierbessen vlierbesbloemen kardemom tulsikruid kaneel gember gemalen peper kaasjeskruid groene rooibos aroma
Kenmerken
Bloemachtige kruidenthee met een zoete smaak
Tijdstip
Na de maaltijd
Cafeine
Geen
Smaaktonen
Citrus bloemig
 Reviews
Door op  21 Sep 2017 (Elderflower Ginger Ayurvedische Thee) :
(4/5

4/5

4/5

Door op  24 Jan 2017 (Elderflower Ginger Ayurvedische Thee) :
(5/5

5/5

5/5