Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Myrrh Wierook (hars)

Myrrh Wierook (hars) Wierook & Geuren Evans & Watson - 1
  • Myrrh Wierook (hars) Wierook & Geuren Evans & Watson - 1
Productnummer: R-17840

Myrrh (hars) voor wierookrituelen.

€ 14,65
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 14 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 14 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,42.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Productkenmerken

Type
wierook
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
n.v.t.
Zettijd
n.v.t.
Temperatuur water
n.v.t.
Ingredienten
myrrh

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  11 Aug 2021 (Myrrh Wierook (hars)) :
(5/5

Een heerlijk en betaalbaar product, geschikt voor veel meer dan "bewieroken" (huid, tandvlees, tanden en kiezen)

Bij bloedend tandvlees en pijnlijke tandhalzen kun je heel goed myrrhe gebruiken. B.v. door het fijn te stampen in een vijzel (of tussen twee eetlepels fijn te wrijven). Met dat poeder masseer je je tandvlees een beetje en daarna hou je het nog een tijdje in je mond.
Het smaakt bitter, maar het effect maakt dat helemaal goed. Inslikken is ongevaarlijk voor zover ik weet, maar meestal spoel ik na met lauw water.
Voor mondspoelingen tegen o.a. bultjes in de mond en kloven, kun je een tinctuur maken door myrrhe te overgieten met vodka 40%. Ik gebruik zelf ongeveer 2 1/2 keer zoveel vodka als myrrhe. Het duurt wel tussen 4 en 6 weken voordat je tinctuur gereed is. (Af en toe omschudden om de oplossing te bevorderen). Ik gebruik het dan voor "aanstippen" van bultjes en kloven of 1 eetlepel in een glas water als mondspoeling.
Kant en klare tinctuur is tegenwoordig slecht te bestellen en een klein flesje olie met myrrhe kost een vermogen. Ik ben dan ook heel blij met losse myrrhe.
Om de geur van myrrhe in een vertrek te verspreiden zou je een beetje op een gloeiend stukje houtskool kunnen leggen. Ik gebruik zelf shisha kooltjes daarvoor, die ik gewoon bij mij in de buurt kan kopen omdat veel mensen hier een waterpijp hebben.