Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Kelp poeder (Fucus vesiculosus)

Productnummer: PO-17810

Kelp poeder is onder andere rijk aan jodium.

€ 19,15
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 19 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 19 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,57.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Kelp poeder kopen? Laat je verrassen door de Kelp poeder van Evans & Watson! Kelp poeder is onder andere rijk aan jodium, vitamine C, vitamine B1, B2, B3 en B6, ijzer, magnesium en calcium. Kelp werd al in de 16e eeuw toegepast als heilmiddel. Kelp groeit het beste langs niet-vervuilde kusten in ondiep zeewater. Synoniemen voor Kelp poeder zijn Blaaswier poeder, Zee-eik poeder en Fucus poeder. Onze Kelp poeder wordt gemaakt van Klep en is 100% natuurlijk en zonder toegevoegde stoffen. De smaak van Kelp wordt veelal niet als aangenaam ervaren.

Bereiding – Kelp poeder thee recept

  • 1 theelepel Kelp poeder
  • 300 ml kokend water toevoegen
  • Laten oplossen

Drink maximaal 3 keer per dag.

Let op: Wij adviseren om Kelp poeder/Blaaswier poeder uitsluitend te gebruiken na overleg met je dokter.

Wanneer je Kelp poeder voor de eerste keer gebruikt, begin dan met een kleine hoeveelheid om ontwenningsverschijnselen te voorkomen.

Niet langdurig gebruiken bij een normale schildklierfunctie.

Neem voor gebruik sowieso contact op met je dokter in het geval van nieraandoeningen, hoge bloeddruk, aandoeningen aan de schildklier, tijdens de zwangerschap of borstvoeding, kinderen jonger dan 10 jaar, tuberculose of andere aandoeningen.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Ga je Kelp poeder kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid van kelp beïnvloedt de werking van kelp. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Productkenmerken

Type
Poeder
Smaakprofiel
Krachtig en Bitter
Biologisch
Nee
Bereiding (water)
Warm en koud
Hoeveelheid
1 tl
Zettijd
Laten oplossen
Ingredienten
Kelp
Glutenvrij
Ja
Gearomatiseerd
Nee
Notenvrij
Ja
Lactosevrij
Ja
Vrij van geraffineerde suikers
Ja
Natuurlijke ingredienten
Ja
Waarschuwing
Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews

Schrijf als eerste een review! !