Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Aarbei Poeder (Fragaria ananassa)

Aarbei Poeder (Fragaria ananassa) Fruit- & Groentepoeders Evans & Watson - 1
 • Aarbei Poeder (Fragaria ananassa) Fruit- & Groentepoeders Evans & Watson - 1
Productnummer: PO-17620

Aardbei poeder heeft van nature een zoete smaak.

€ 8,10
Gewicht
Aantal Dit product is op het moment niet beschikbaar.


 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 8 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 8 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,24.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Met het Warenwetbesluit Kruidenpreparaten (2014) heeft de Nederlandse overheid regels opgesteld voor het gebruik van kruiden in levensmiddelen. Zo mogen kruidensubstanties niet schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Hierdoor zijn een aantal kruiden uitgesloten voor inwendig gebruik. Levensmiddelen mogen deze kruiden niet bevatten, mee bereidt worden, mee vervaardigd worden of verhandeld worden. Dit besluit is niet van toepassing op:

 • geneesmiddelen (Geneesmiddelenwet)
 • cosmetische producten (Warenwetbesluit cosmetische producten 2011)
 • aroma's (EG 1334/2008)

Om te voldoen aan de Warenwetbesluit stellen we de betreffende kruiden alleen beschikbaar als er bewijs overlegd kan worden waaruit de doeleinden voor het kruid naar voren komen.

Neem voor het bestellen contact met ons op via customerservices@evansnwatson.nl.

Aardbei poeder kopen? Laat je verrassen door de aardbei poeder van Evans & Watson! Aardbei poeder heeft medicinale eigenschappen en is van nature heerlijk zoet. Aardbeien bevatten veel vitamines en mineralen.

Onze aardbei poeder wordt gemaakt van aardbeien en is 100% natuurlijk en zonder toegevoegde stoffen. Aardbei poeder is hierdoor perfect om te gebruiken als natuurlijke smaakstof. Aardbei poeder heeft van nature een zoete smaak.

Bereiding – Aardbei poeder recept

 • 1 eetlepel aardbei poeder
 • 300 ml warm/koud water toevoegen
 • Laten oplossen

Aardbei poeder kan naar wens gebruikt worden.

Aardbei poeder kan gemakkelijk worden toegevoegd aan water en smoothies. Daarnaast kan aardbei poeder gebruikt worden in diverse gerechten als natuurlijke smaakstof, zoals bijvoorbeeld in yoghurt, muesli en diverse recepten voor bijvoorbeeld pannenkoeken, cake of brood.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Ga je aardbei poeder kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid van het poeder beïnvloedt de werking van de aardbei poeder. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Productkenmerken

Type
Poeder
Smaakprofiel
Mild en Zoet
Biologisch
Nee
Bereiding (water)
Warm en koud
Hoeveelheid
1 el
Zettijd
Laten oplossen
Ingredienten
Aardbeien
Glutenvrij
Ja
Gearomatiseerd
Nee
Notenvrij
Ja
Lactosevrij
Ja
Vrij van geraffineerde suikers
Ja
Natuurlijke ingredienten
Ja

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !