Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Zilverkaars Wortel Poeder (Cimicifuga racemosa)

Zilverkaars Wortel Poeder (Actaea racemosa) Kruidenpoeders Evans & Watson - 1
 • Zilverkaars Wortel Poeder (Actaea racemosa) Kruidenpoeders Evans & Watson - 1
Productnummer: PO-16860

Zilverkaars Wortel heeft een aardse, licht bittere smaak.

€ 17,10
Gewicht
Aantal Dit product is op het moment niet beschikbaar.


 Reviews
 (5/5)  - 2 beoordeling(en) - 2 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 17 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 17 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,51.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Met het Warenwetbesluit Kruidenpreparaten (2014) heeft de Nederlandse overheid regels opgesteld voor het gebruik van kruiden in levensmiddelen. Zo mogen kruidensubstanties niet schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Hierdoor zijn een aantal kruiden uitgesloten voor inwendig gebruik. Levensmiddelen mogen deze kruiden niet bevatten, mee bereidt worden, mee vervaardigd worden of verhandeld worden. Dit besluit is niet van toepassing op:

 • geneesmiddelen (Geneesmiddelenwet)
 • cosmetische producten (Warenwetbesluit cosmetische producten 2011)
 • aroma's (EG 1334/2008)

Om te voldoen aan de Warenwetbesluit stellen we de betreffende kruiden alleen beschikbaar als er bewijs overlegd kan worden waaruit de doeleinden voor het kruid naar voren komen.

Neem voor het bestellen contact met ons op via customerservices@evansnwatson.nl.

Zilverkaars Wortel Poeder kopen? Laat je verrassen door de Zilverkaars Wortel Poeder van Evans & Watson! Zilverkaars wortel werd door Noord-Amerikaanse Indianen eeuwen gebruikt bij een onregelmatige menstruatie, moeizame bevalling, om de borstvoeding te stimuleren en bij menstruatiepijnen. In de 19e eeuw is Zilverkaars Wortel geïntroduceerd in Europa. Een synoniem voor Zilverkaars Wortel is Slangenwortel.

Onze Zilverkaars Wortel Poeder wordt gemaakt van de Zilverkaars plant en is 100% natuurlijk. Zilverkaars Wortel heeft een aardse, licht bittere smaak.

Bereiding – Zilverkaars Wortel Poeder recept

 • ½ theelepel Zilverkaars Wortel Poeder

 • 300 ml warm/koud water toevoegen

 • Laten oplossen

Maximaal 3 keer per dag innemen. In totaal maximaal 1 gram per dag.

Zilverkaars Wortel Poeder kan gemakkelijk worden toegevoegd aan water en smoothies.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Ga je Zilverkaars Wortel Poeder kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid beïnvloedt de werking van de Zilverkaars Wortel Poeder. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij een lage bloeddruk.

Niet langer dan 6 maanden achtereen gebruiken.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Maximaal 3 keer per dag innemen. In totaal maximaal 1 gram per dag.

Productkenmerken

Type
Poeder
Smaakprofiel
Aards en Bitter
Biologisch
Nee
Bereiding (water)
Warm en koud
Hoeveelheid
1/2 tl
Zettijd
Laten oplossen
Temperatuur water
20 / 100 ºC
Ingredienten
Zilverkaars Wortel
Glutenvrij
Ja
Gearomatiseerd
Nee
Notenvrij
Ja
Lactosevrij
Ja
Vrij van geraffineerde suikers
Ja
Natuurlijke ingredienten
Ja
Waarschuwing
Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  02 May 2021 (Zilverkaars Wortel Poeder (Cimicifuga racemosa)) :
(5/5

goed product

eenvoudig in gebruik, doet wat het moet doen.

Door op  24 Aug 2019 (Zilverkaars Wortel Poeder (Cimicifuga racemosa)) :
(5/5

Goed produkt

Zilverkaars werkt zeer goed tegen de menopauzeklachten ! Ik maak met een apparaatje wat men online kan bestellen zelf mijn capsules van deze poeder. Men mag het wel niet blijven gebruiken omdat het giftig kan zijn. Maar of dit helemaal waar is (???) Ik blijf het toch een half jaar nemen en stop dan een tijd en doe daarna terug een kuur. Het is in elk geval veel beter dan een chemische hormonentherapie !! Echt een aanrader voor vrouwen die veel last hebben van warmteopwellingen door de menopauze. Men kan de poeder ook in een beetje water doen met wat suiker en als een shot opdrinken (want het is erg bitter, maar alles liever dan warmteopwellingen)