Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Kamille Bloesem (II. Quality)

Kamille Bloesem (II. Quality) Kamille Evans & Watson - 1
 • Kamille Bloesem (II. Quality) Kamille Evans & Watson - 1
 • Kamille Bloesem (II. Quality) Kamille Evans & Watson - 2
 • Kamille Bloesem (II. Quality) Kamille Evans & Watson - 3
 • Kamille Bloesem (II. Quality) Kamille Evans & Watson - 4
Productnummer: T-16710

Zachte smaak, rustgevend van karakter. Bevat bloesem, fijne bloesem en takjes.

€ 2,95
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 2 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 2 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,06.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Al ver voor onze jaartelling waren de geneeskrachtige eigenschappen van kamille bekend. Kamille heeft een sterk aromatisch en heerlijke zachte smaak. Kamille heeft een ontstekingsremmende werking, kalmeert en ontspant. Daarnaast helpt het bij spijsverteringsklachten, tegen misselijkheid en bevordert het de nachtrust. Ook verlicht kamille menstruatieklachten. De bloemen van echte kamille zijn rijk aan etherische olie. Zodra de bloemen worden overgoten met kokend water komen de ontstekingsremmers vrij.

De kamillebloesem is van Egyptische oorsprong en iets mindere kwaliteit. Bevat dan ook naar verhouding minder bloesem. Naast bloesem kunnen ook gedroogde plantdelen en fijne (verpulverde) bloesems voorkomen. De kamille is daarentegen 100% natuurlijk, zonder toegevoegde stoffen en smaakt voortreffelijk.

Bereiding - kamillethee maken

 • 1-2 theelepels gedroogde kamille
 • 300 ml kokend water
 • 5-8 minuten laten trekken

Tip: Bij de juiste dosering kan kamillethee van gedroogde kamille geen kwaad. Bij langdurig gebruik is voorzichtigheid geboden - wissel af met andere thee.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel
Ga je gedroogde kamille kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid van het kruid beïnvloedt de werking van het kruid. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Grote hoeveelheden kamille kunnen misselijkheid veroorzaken. Bij langdurig gebruik is voorzichtigheid geboden. Sommige mensen reageren allergisch op kamille. Er is geen eenduidig advies over het gebruik van kamille tijdens de zwangerschap. Raadpleeg hiervoor altijd je arts. 

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Theesoort
Kruidenthee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !