Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Yerba Mate Starterspakket Modern

TP-16570
€ 20,50

Wil je profiteren van de vele voordelen van Yerba Mate, maar het liever bereiden met het gemak van een kop thee? Dat kan met het Yerba Mate Starterspakket Modern. 

Productpakket bevat:

Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 20 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 20 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,60.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Dit pakket biedt 1 x 100 gram Yerba Mate Green, 2 x 50 gram Fruitige Yerba Mate melanges en een theeglas met permanent filter. Naast deze traditionele bereidingswijze kan yerba mate op vele manieren bereid worden. Zo kun je yerba mate ook bereiden in een theeglas met theefilter. De zetinstructies hiervoor zijn bijgevoegd bij de yerba mate. Het Yerba Mate Starterspakket Modern bevat:

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Theesoort
Kruidenthee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Je bent misschien ook geïnteresseerd in


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !