Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) / Gou Qi Zi (枸杞子)

Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) Ontbijt producten Evans & Watson - 8
 • Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) Ontbijt producten Evans & Watson - 5
 • Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) Ontbijt producten Evans & Watson - 6
 • Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) Ontbijt producten Evans & Watson - 7
 • Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) Ontbijt producten Evans & Watson - 8
Productnummer: T-14600

Gojibessen boksdoorn heel thee.

€ 5,85
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (3/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 5 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 5 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,15.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) kopen? Laat je verrassen door Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) thee van Evans & Watson. In TCM staat de Goji Bes ook bekend als Gou Qi Zi (枸杞 子). In Nederland origineel bekend als boksdoorn.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel
Ga je Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid van het kruid bevloedt de werking van het kruid. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Temperatuur water
100°C
Ingredienten
Gojibessen boksdoorn heel (Lycium barbarum)
Cafeine
Geen

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  17 Apr 2019 (Gojibessen Boksdoorn Heel (Lycium barbarum) / Gou Qi Zi (枸杞子)) :
(3/5

Prijs/kwaliteit t.a.v. geleverde hoeveelheid

De kwaliteit van de goji-bessen is uitstekend, echter de prijs/kwaliteit ten aanzien van de geleverde hoeveelheid is buitensporig hoog.