Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug
IJsthee Zomerpakket Groot
 • IJsthee Zomerpakket Groot
 • IJsthee Zomerpakket Groot
 • IJsthee Zomerpakket Groot
 • IJsthee Zomerpakket Groot
 • IJsthee Zomerpakket Groot
 • IJsthee Zomerpakket Groot

IJsthee Zomerpakket Groot

TP-13410
€ 34,95

Zomerpakket Groot 3x 50 gr en 1x Tea Ice Tea Control 1.8 Liter.

Productpakket bevat:

Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 34 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 34 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 1,02.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Met dit pakket kun je gemakkelijk en snel een kan heerlijke, zelfgemaakte ijsthee op tafel zetten. Een lekkere, gezonde dorstlesser om samen op te drinken met familie en vrienden. Proef de zomer!

Dit pakket bevat 3 heerlijke zomertheeën welke zowel warm als koud gedronken kunnen worden. Daarnaast bevat het pakket een ijstheemaker, waarmee u gemakkelijk een kan heerlijke ijsthee kunt maken van één van de drie theeën.

De Finum Ice Tea Control 1.8 liter is beschikbaar in onderstaande kleuren. Graag de kleur tijdens bestellen doorgeven. Indien er geen kleur opgegeven is tijdens het bestellen, voegen we een willekeurige kleur bij.

Productkenmerken

Merk
Evans & Watson

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  04 Aug 2018 (IJsthee Zomerpakket Groot) :
(5/5

Ijsthee

Super snel bezorgd. En heerlijke ijsthee