Aanmelden behandelaars

Een grote passie van ons is gezonde voeding. Thee, kruiden, tincturen en andere aanverwante artikelen vormen hierin een belangrijk onderdeel. Zo stellen kruiden je bijvoorbeeld in staat om optimale gezondheid en dieet te bereiken. Om onze klanten hiermee te helpen hebben we een online directory opgezet van therapeuten en behandelaars op het gebied van natuurgeneeskunde, voedingsdeskundigen en andere health & lifestyle behandelaars. Mensen die hulp kunnen bieden bij uiteenlopende klachten, en advies en behandelingen kunnen bieden aan onze klanten. Deze service is belangrijk omdat we zelf geen diagnoses stellen, advies geven over voeding, diëten en dergelijke, terwijl we geregeld vragen van mensen krijgen die op zoek zijn naar vergelijkbare diensten. We willen er zeker van zijn dat onze klanten met de juiste personen in contact komen.

Aanmelden

Als je vergelijkbare diensten aanbied (of in opleiding bent) dan is aanmelden makkelijk en gratis. Geregistreerde behandelaars krijgen bijvoorbeeld minimaal 12,5% behandelaarskorting op al onze retailproducten. We richten een zakelijk account voor je in en de korting is meteen van toepassing op de prijzen. Elke health & lifestyle behandelaar kan zich aanmelden, inclusief studenten. Studenten (nog) zonder de juiste kwalificaties kunnen zich aanmelden. Alleen volledig gekwalificeerde en verzekerde behandelaars worden echter opgenomen in de directory.

Voor wie?

Acupunctuur Allergie testen Apotheek Aromatherapie Ayurveda Bowen therapie Chiropodie Chiropractie Counselling Diëtisten Fitness / krachttraining Fysiotherapie Gezondheidsspecialisten Herboristen Homeopathie Huisartsen Hypnotherapie Irisdiagnostiek Kinesiologie Massage therapie Natuurgeneeskunde NLP (Neurolinguïstisch programmeren) Osteopathie Pilates Reflexologie Reiki Shiatsu Sporttherapie Tandartsen TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) Voedselallergie Yoga

Evans & Watson promoot of keurt geen praktijk of persoon door ze op te nemen in de directory. De directory is gratis reclame voor behandelaars en een manier voor onze klanten om hulp te zoeken waarna ze op zoek zijn. 

Certificaten & Kwalificaties

Elke health & lifestyle behandelaar kan zich aanmelden voor onze directory, inclusief studenten nog zonder geldige kwalificatie.

Echter, alleen behandelaars met de juiste verzekering en de relevante certificaten en kwalificaties voor de diensten die ze aanbied worden opgenomen in de directory.

Elke opgenomen behandelaar dient ook akkoord te gaan met dat zij verantwoordelijk is voor bijscholing en het vernieuwen van de juiste documenten.

Elke opgenomen behandelaar moet ook akkoord gaan om excellente klantenservice aan te bieden.

Let op: Evans & Watson is op geen enkele manier verantwoordelijk voor afspraken, algemene voorwaarden of diensten aangeboden door de behandelaars in deze directory. Verder behouden we het recht iedereen uit de directory te verwijderen als gemaakte afspraken niet worden nageleefd.

Aanmelden

Top