Catalogus

Moment
Cafeine
Biologisch

Nieuwe producten

 Er zijn 7 producten

Moringa

 • Tonen
 • Moringa thee is een verfrissende, voedzame energie boost met een aangename smaak.

  Moringa thee is een verfrissende, voedzame energie boost met een...

  € 3,20
 • Potente en perfecte mix vol met antioxidanten.

  Potente en perfecte mix vol met antioxidanten.

  € 2,95
 • Milde smaak van zongerijpte sappige sinaasappelen.

  Milde smaak van zongerijpte sappige sinaasappelen.

  € 2,95
 • Gezellige winter-versie van onze Moringa thee.

  Gezellige winter-versie van onze Moringa thee.

  € 3,00
 • Kruidenthee gearomatiseerd met citroen-verbena aroma

  Kruidenthee gearomatiseerd met citroen-verbena aroma

  € 3,00
 • Kruidenthee met groene thee gearomatiseerd met sinaasappel-limoen aroma

  Kruidenthee met groene thee gearomatiseerd met sinaasappel-limoen...

  € 3,00
 • Kruidenthee gearomatiseerd met lychee-citroen aroma

  Kruidenthee gearomatiseerd met lychee-citroen aroma

  € 3,15
1 - 7 van 7 producten

Moringa, of, zoals de volledige naam luidt, Moringa Oleifera, is een boom. Hij wordt ook wel wonderboom genoemd en dat is niet overdreven. De bladeren bevatten namelijk een schat aan gezondheid in de vorm van vitaminen, eiwitten, kalium, ijzer en nog veel meer. 

Daarbij is de concentratie van een aantal van deze stoffen vele malen groter dan in andere voedingsmiddelen. Een voorbeeld: de Moringa bevat vijftien keer zoveel kalium als de banaan en zeventien keer zoveel calcium als melk. Klap op de vuurpijl: het ijzergehalte is vijfentwintig keer zo hoog als dat in spinazie. Het is dus geen wonder dat er allerlei voedingssupplementen op basis van Moringa te koop zijn!

Positieve eigenschappen van moringa
Aan moringa worden zeer veel positieve eigenschappen toegeschreven. Om er een aantal te noemen: Moringa verhoogt de weerstand en stimuleert het natuurlijk metabolisme, het zorgt voor vetverbranding, terwijl spieren worden opgebouwd, het zorgt voor spierherstel en voor gezonde botten, het draagt bij aan een gezonde bloedsuikerspiegel en aan een goed gezichtsvermogen, het bevordert de spijsvertering, het is goed voor het immuunsysteem is gunstig voor een normale bloeddruk, het helpt tegen geheugenverlies en vitaliseert, het brengt de geest beter in balans, het reguleert de hormoonhuishouding en bevordert de melkproductie bij zogende vrouwen.

Op basis van de kwaliteiten die aan moringa worden toegeschreven is het voor iedereend ie graag gezond blijft dus zeker de moeite waard om een product op basis van de wonderboom te gaan drinken. Dit neemt niet weg dat u met reeds aanwezige lichamelijke of geestelijke klachten natuurlijk ook altijd een arts moet consulteren.

Moringa thee kopen
Het is niet verbazend dat steeds meer mensen Moringa thee kopen. De thee staat bekend om haar antioxiderende eigenschappen. Met zijn 46 anti-oxidanten is deze thee een zeer krachtige bron van natuurlijke anti-oxidanten. Anti-oxidanten zijn van belang om het menselijk lichaam te weer te stellen tegen de effecten van vrije radicalen, die vooral door luchtvervuiling maar door andere oorzaken aanwezig zijn in ons milieu. De flavonoïden die in de thee zitten en het beta-caroteen dat ook volop in moringa bladeren voorkomt, zijn nog maar enkele van de anti-oxidanten die je met deze thee binnenkrijgt. Het effect van anti-oxidanten is alleen optimaal als ze worden gebruikt in combinatie met voedingsmiddelen en met andere antioxidanten. Moringa thee biedt een veelheid aan antioxidanten en is daarmee niet alleen dorstlessend en verfrissend maar ook heel gezond. Met een dagelijks kopje moringa thee ondersteun je dus je lichaam en help je het gezond en fit te houden, mits je daarnaast zorgt voor een gezonde voeding.

Altijd verse thee

Vers, alleen de hoogste kwaliteit

Ruim assortiment

750+ thee, theepotten en accessoires

100% tevreden

Niet goed, geld terug