Nieuwe producten

 Er zijn 4 producten

Huiduitslag (vocht)

 • Tonen
 • Zachte en zonnige smaak rustgevend en voor het verzachten van de keel.

  Zachte en zonnige smaak rustgevend en voor het verzachten van de keel.

  € 2,90
 • De smaak van mariadistelkruid doet denken aan artisjok. Mariadistel heeft een kruidig aroma met tonen van spinazie en verse, jonge boontjes.

  De smaak van mariadistelkruid doet denken aan artisjok. Mariadistel...

  € 2,20
 • Mariadistelzaad smaak is het beste te omschrijven als een licht aards aroma, met subtiele tonen van zoet en noten. 100% puur en zuiver.

  Mariadistelzaad smaak is het beste te omschrijven als een licht...

  € 2,05
1 - 4 van 4 producten

Kruiden voor Huiduitslag door Vocht kopen? Evans & Watson biedt een uitgebreid assortiment aan medicinale kruiden, gemakkelijk online te bestellen. Bijna alle soorten kruiden geschikt voor bijna elk kwaaltje. Naast ons uitgebreide assortiment Kruiden voor Huiduitslag door Vocht bevat het assortiment ook vele andere kruiden en toepassingen!

Let op: Raadpleeg altijd voor behandeling van klachten een arts of andere medische deskundige. Voorkom verkeerd gebruik van kruiden. Kruiden zijn geen vervanging voor traditionele medicijnen, bij medische aandoeningen daarom altijd een arts raadplegen. Kruiden werken ondersteunend voor lichaam en geest. Een kruid in welke vorm dan ook is een actief product die met mate en voorzichtigheid gebruikt dient te worden. In het eerste trimester van de zwangerschap en bij kinderen onder 2 jaar raden af om kruiden als zelfmedicatie te gebruiken. Indien je momenteel geneesmiddelen neemt, raadpleeg altijd eerst een arts en breng je huisapotheek op de hoogte van het gebruik van kruiden.

Altijd verse thee

Vers, alleen de hoogste kwaliteit

Ruim assortiment

750+ thee, theepotten en accessoires

100% tevreden

Niet goed, geld terug