Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Gastbloggen

Voor veel mensen is (gast)bloggen een geweldige manier om gedachtes en ideeën vrij te maken en met een publiek te delen. Van tijd tot tijd krijgen we dan ook e-mail over bloggen op evansnwatson.nl. Over wat iemand geleerd heeft bijvoorbeeld, of een trend. Dingen die je met onze doelgroep dolgraag deelt. 

Om mensen niet teleur te stellen hebben geven we hier enkele richtlijnen. Uit ervaring geven we de voorkeur aan gastbloggers die zich toeleggen op het schrijven van een paar blogposts die echte waarde toevoegen voor onze zeer gewaardeerde klanten. We zijn dan ook niet geïnteresseerd in één blogpost (voor een link). We willen graag een band opbouwen met schrijvers. Op onze beurt helpen we ze graag hun online zichtbaarheid of blogs te verbeteren.

We zijn erg blij om artikelen en inhoud te publiceren die betrekking hebben op wat we bij Evans & Watson doen. De meeste van onze lezers zijn theeliefhebbers, gezondheidsgoeroe en fitness-atleten. Artikelen toegespitst op die doelgroepen zijn fantastisch en gewenst. Bekijk onze "Over ons" -pagina, onze Facebook-pagina en onze blog om ons beter te leren kennen voordat je contact met ons opneemt. 

Als je nog steeds dolgraag je kennis wilt delen en een artikel wilt schrijven op onze blog, vul dan onderstaand formulier in.

meerdere keuzes mogelijk

Geef een gedegen schatting. Bij meerdere keuzes volstaat een gemiddelde.