Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Registreer voor een behandelaarsaccount

Hieronder vind je het aanmeldformulier voor een behandelaarsaccount. We vinden het erg belangrijk dat alle informatie wordt ingevuld. We gebruiken deze gegevens ook om een publiekprofiel van je op te stellen voor de directory. Zorg er daarom voor dat je de gegevens nauwkeurig en correct invult. Bij het missen van gegevens of incorrecte informatie wordt je niet opgenomen in de directory.

Over jou

Praktijkgegevens

Geen praktijknaam? Vul dan je eigen naam in. Vul hieronder je andere praktijkgegevens in. We staan toe één praktijkadres op te nemen. Stuur ons een e-mail via info@evansnwatson.nl als je meerdere praktijk adressen wilt doorgeven. Voorzie je e-mail van je voor- en achternaam zodat we je aanmelding er bij kunnen zoeken.

Alleen met een geldig BTW-nummer is het mogelijk een behandelaarsaccount te krijgen. Zonder BTW-nummer kun je wel opgenomen worden in de directory.

Geef een geldig telefoonnummer op zodat potentiële klanten je kunnen bereiken.

Vul het volledige website adres in.

Certificaten en kwalificaties

Om opgenomen te worden in onze directory verlangen we relevante en de juiste documentatie. Hieronder valt bewijs dat je verzekerd bent en je kwalificaties, certificaten en diploma's. 

Als je problemen ondervind tijdens het uploaden, graag de documenten mailen naar info@evansnwatson.nl. Neem in de e-mail ten minste je eigen voor- en achternaam op zodat we je inschrijving er bij kunnen zoeken.

De informatie die je aanlevert is alleen voor onze gegevens, wordt met niemand gedeeld en wordt beschouwd als gevoelige informatie. Klanten of andere krijgen geen toegang.

Bestanden dienen kleiner te zijn dan 32 MB. Toegestande file types: png, pdf, gif, jpg, jpeg.

Vertel ons of je bent aangesloten bij een van de beroepsverenigingen. Dit wordt gebruikt voor je publieke profiel, mocht je opgenomen worden in de directory.

Graag ontvangen we een logo of goede foto van jezelf. Wordt gebruikt voor het opmaken van je profiel. Bestand mag max. 32 MB zijn. Toegestane file types: png gif jpg jpeg.

Deze informatie wordt onderdeel van je profiel in de directory mocht je worden opgenomen.