Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Slaapkruiden: kruiden die helpen bij de Nachtrust

Meer Informatie

Wees altijd voorzichtig met de toepassing van geneeskrachtige kruiden. Bespreek de keuzes, beslissingen en behandelplan goed met je arts. Raadpleeg deze altijd voordat je een medische behandeling wilt ondersteunen met kruiden. Bespreek met je arts altijd of de kruiden samengaan met eventuele medicijnen. Experts raden aan om luchtweg en longproblemen te bestrijden met veranderingen in je levensstijl en de juiste medicatie. Als je eraan denkt om kruiden voor de luchtwegen te kopen, neem dan eerste contact op met je arts. Sommige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben op het gebruik en de werking van medicijnen. Raadpleeg altijd een arts in het geval van twijfel, zwangerschap, bij het geven van borstvoeding, voor kinderen en voor ouderen.

Minder informatie

Slaap kruiden kopen: de meest rustgevende kruiden

Slaap is net zo essentieel om het overleven als ademhalen en eten. Zonder goede nachtrust kan je lichaam simpelweg niet functioneren. Tijdens de slaap verwerkt het lichaam bijvoorbeeld herinneringen. Ook tijdens het slapen worden spieren hersteld, weefsel gerepareerd, herstelt en verjongd. Ondanks dat het zo belangrijk is leiden veel mensen aan een vorm van slapeloosheid. Van lichte tot zwaardere aandoeningen. Zo bestaan er meer dan 90 verschillende slaapstoornissen. Als je soms moeite hebt om in slaap te vallen kunnen de volgende kruiden je helpen.

Meer Informatie

Gelukkig zijn er enkele slaap kruiden die bekend staan om hun ontspannende en slaapopwekkende eigenschappen. Ontdek specifieke kruiden en heerlijke kruidentheemelanges. Het doel van slaap kruiden en ontspannende thee is om het zenuwstelsel te kalmeren en tot rust te brengen. Sommige van deze kruiden zijn bijzonder effectief in het bevorderen van slaap. Slaap kruiden zijn ook goed om te ontspannen en de dag los te kunnen laten.

Gebrek aan slaap & insomnia

Soms lijkt het of je de slaap nooit vatten kan. Glijdt het steeds als water door de vingers. Houdt het je de hele nacht in touw. Net dat je in slaap valt komt de zon weer op en begint een nieuwe dag. Serieuze slapeloosheid als aandoening is het aanhoudend moeilijk in slaap te vallen, moeilijk in slaap te blijven, of beide. Ondanks dat iedereen er wel eens last van hebt, is chronische slapeloosheid een serieus probleem. Chronische slapeloosheid kan onder andere leiden tot obesitas, angstgevoelens, depressies, hoge bloeddruk, diabetes en hart- en vaatziekten. Bij aanhoudende slapeloosheid raadpleeg een arts. Ga zelf niet experimenteren met kruiden of geneesmiddelen.

Raadpleeg altijd een arts

Wees altijd voorzichtig met de toepassing van geneeskrachtige kruiden. Bespreek de keuzes, beslissingen en behandelplan goed met je arts. Raadpleeg deze altijd voordat je een medische behandeling wilt ondersteunen met kruiden. Bespreek met je arts altijd of de kruiden samengaan met eventuele medicijnen. Experts raden aan om slaapproblemen te bestrijden met veranderingen in je levensstijl en de juiste medicatie. Als je eraan denkt om slaap kruiden te kopen, neem dan eerste contact op met je arts. Sommige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben op het gebruik en de werking van medicijnen. Raadpleeg altijd een arts in het geval van twijfel, zwangerschap, bij het geven van borstvoeding, voor kinderen en voor ouderen.

Minder informatie

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)