Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Kruiden tegen keelpijn kopen: de beste keelontsteking kruiden

Voel je keelpijn opkomen? Kruiden tegen keelpijn en keelontsteking kruiden worden al eeuwen gebruikt. Voordat moderne geneesmiddelen hun intrede deden werden veel kwaaltjes met kruiden opgelost. Gemaakt van wortels, blad, bloemen, zaden en bessen, er zijn zeer veel kruiden tegen keelpijn. Kruiden die effectieve hulp bieden. Zoethoutwortel bijvoorbeeld heeft een antiviraal en ontstekingsremmende werking. Zeer rustgevend voor een zere keel en de slijmvliezen. Beperk echter de inname. Een andere effectief kruid tegen keelpijn is kamille.

Meer Informatie

Keelpijn – hoe het ontstaat

Keelpijn is een van de meeste redenen waarom mensen naar de dokter gaan. Keelpijn en -ontstekingen worden het vaakst veroorzaakt door een virus. Andere veelvoorkomende oorzaken voor keelpijn zijn allergie, droge lucht, vervuiling, roken, besmetting, verkoudheid of de griep. Andere symptomen dan een pijnlijke keel an sich zijn pijn bij slikken, moeite hebben met slikken, droge strot en een schorre stem. Naast vele het drinken van voldoende vocht en honing, is kruidenthee zeer effectief en lekker aan de keel. Denk aan kamille, lavendel, Echinacea purpurea, salie, gember, pepermunt en zoethoutthee, Elk heeft een verzachtende of ontstekingsremmende werking. Vooral pepermunt verbetert het ademhalen, vooral door je neus. Ook een theelepel honing of siroop is heerlijk zacht aan de keel.

Raadpleeg altijd een arts

Wees altijd voorzichtig met de toepassing van geneeskrachtige kruiden. Bespreek de keuzes, beslissingen en behandelplan goed met je arts. Raadpleeg deze altijd voordat je een medische behandeling wilt ondersteunen met kruiden. Bespreek met je arts altijd of de kruiden samengaan met eventuele medicijnen. Experts raden aan om keelpijn te bestrijden met veranderingen in je levensstijl en de juiste medicatie. Als je eraan denkt om kruiden tegen keelpijn te kopen, neem dan eerste contact op met je arts. Sommige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben op het gebruik en de werking van medicijnen. Raadpleeg altijd een arts in het geval van twijfel, zwangerschap, bij het geven van borstvoeding, voor kinderen en voor ouderen.

Minder informatie

Er zijn 28 producten.

Item 1-18 van 28 in totaal item(s)