Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Bloedzuiverende kruiden kopen: alleen de beste kruiden

Ooit erbij nagedacht hoe belangrijk het is om zuiver bloed te hebben. Je bloed heeft namelijk een zeer belangrijke functie in je lichaam. Zo wordt via je bloed van alles naar je lichaamscellen vervoerd. Denk aan de aan- en afvoer van zuurstof, antioxidanten, koolstofmonoxide, afvalstoffen, vet, proteïne en meer. Alles wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren wordt via bloed vervoerd. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat je bloed goed schoon is. Bloedzuiverende kruiden kunnen helpen bij het zuiveren van bloed maar ook bij het schoon houden.

Meer Informatie

Bloedzuiverende kruiden op een rij

Een van de meest bekende bloedzuiverende kruiden is toch wel knoflook. Zo helpt knoflook tegen hoge bloeddruk en een slechte bloedsomloop. Vanzelfsprekend wordt knoflook ook om de smaak als ‘gezonde’ specerij in veel keukens gebruikt. Een andere bloedzuiverend kruid is paardenbloem. Paardenbloem bevat bijvoorbeeld veel antioxidanten en voedingsstoffen die de zuiverende werking ondersteunen. Kurkuma aan de andere kant helpt juist bij chronische ontstekingen en kan helpen bij het oplossen van bloedpropjes en het verlagen van cholesterol. Andere zeer veel gebruikte kruiden en specerijen met een zuiverende werking zijn basilicum, mariadistel en brandnetel.

Raadpleeg altijd een arts

Wees altijd voorzichtig met de toepassing van geneeskrachtige kruiden. Bespreek de keuzes, beslissingen en behandelplan goed met je arts. Raadpleeg deze altijd voordat je een medische behandeling wilt ondersteunen met kruiden. Bespreek met je arts altijd of de kruiden samengaan met eventuele medicijnen. Experts raden aan om bloedproblemen te bestrijden met veranderingen in je levensstijl en de juiste medicatie. Als je eraan denkt om bloedzuiverende kruiden te kopen, neem dan eerste contact op met je arts. Sommige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben op het gebruik en de werking van medicijnen. Raadpleeg altijd een arts in het geval van twijfel, zwangerschap, bij het geven van borstvoeding, voor kinderen en voor ouderen.

Minder informatie

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)