Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Biologische kruiden

Kruiden 100% vrij van pesticiden

Een echte keukenprins(es) of natuurgenezer slaagt met onze biologische gedroogde kruiden. De biologische kruiden die we in ons assortiment hebben zijn allemaal biologische geteeld. Lees meer...

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Biologische kruiden kopen: gedroogde kruiden van duurzame teelt

Er worden dan ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Hierdoor komen de kruiden helemaal overeenkomen met jouw levensstijl. De biologische kruiden zijn het hele jaar door online in onze webshop te kopen. Onze biologische kruiden worden strikt gescheiden van andere kruiden opgeslagen en zijn in principe altijd op voorraad. Al onze biologische gedroogde kruiden zijn afkomstig van SKAL gecertificeerde biologische kruidentelers, specerijplantages en andere biologische kruidenhandelaren. Je kunt bij evansnwatson.nl alle biologische kruiden online kopen. Ben je op zoek naar biologische kruiden kopen ben je hier aan het juiste adres. Vind je het minder belangrijk of iets een biologische oorsprong heeft, dan vind je hier al onze keukenkruiden.

Toch zijn ze net zo breed inzetbaar als andere kruiden. Biologische kruiden zijn kruiden waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met milieueffecten en dierenwelzijn. Dit zijn alle kruiden die zonder kunstmest, genetica en bestrijding van ziektes zonder chemicaliën zoals pesticiden worden geteeld vallen onder onze biologische kruiden. Al onze biologische kruiden voldoen hier dan ook aan. Bereid een heerlijke maaltijd en breng ze op smaak met deze lekkere biologische smaakmakers.

Onze gedroogde biologische kruiden assortiment bestaat voornamelijk uit geneeskrachtige kruiden, kruidenthee en bepaalde bessen, vruchten, kruiden, zaden, wortel en blad van de plant. Eigenlijk zijn alle kruiden afkomstig van een deel(en) van planten die toegewend worden voor de bereiding van gerechten, het maken van aftreksels en thee, extracten en geneesmiddelen. Smaakvolle heilzame kruiden voor thuisgebruik. De biologische kruiden en specerijen zijn puur, eerlijk en duurzaam. Wij telen, drogen en verwerken niet elk kruid maar zorgen er wel voor dat alleen de allerbeste kruiden ons assortiment weten te vinden.