Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Biologische Yerba Maté

Yerba Maté Organicá

Biologische Yerba Maté: de lekkerste Biologische Yerba Maté thee orgánica koop je bij evansnwatson.nl

Yerba mate is een kruiden-‘thee’ die afkomstig is uit Zuid Amerika. Biologische mate is een 100% natuurlijk product zonder fungiciden, herbiciden en pesticiden.

Meer Informatie

Wat is Biologische Yerba Maté?

Biologische Yerba mate thee is gemaakt van de gedroogde bladeren en takjes van de ‘Ilex paraguarensis’, een boom die normaal gesproken wel dertig meter hoog wordt. Om de Biologische boom te beschermen tegen gras, worden schapen gebruikt om het gras te maaien.

Waarom Biologische Yerba Maté kopen?

Biologische mate is een natuurlijk product zonder fungiciden, herbiciden en pesticiden. Naast de kenmerkende grassige smaak van onze organic yerba mate thee is biologische yerba mate ook met name populair om de gezondheidsvoordelen. Biologische mate bevat vitaminen zoals vitamine B1, B2, B3 en B5 en vitamine C. Daarnaast bevat green mate diverse mineralen, zoals kalium, calcium, ijzer, fosfor en zink.

Hoe drink ik Biologische Yerba Maté?

Traditioneel wordt organic yerba mate, net als alle yerba mate, gedronken uit een kalebas via de Bombilla. Zodra het water op is, wordt de kalebas opnieuw aangevuld met heet water en wordt deze doorgegeven. Naast deze traditionele bereidingswijze kan Biologische yerba mate op vele manieren bereid worden. Zo kun je ook organic yerba mate kopen en deze bereiden in een theeglas. De zetinstructies hiervoor zijn bijgevoegd bij de mate.

Minder informatie

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)