Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Privacy verklaring

Welkom in ons huis. Mi Casa et tu Casa! Net zoals je thuis regels hebt, hebben we ook in ons huis regels opgesteld om vriendelijk gebruik veilig te stellen. Wees er bewust van dat de volgende voorwaarden van toepassing zijn wanneer je onze website bezoekt, en shopt, bij evansnwatson.nl. We raden je aan ze zeer zorgvuldig te lezen.

PRIVACY
Om te begrijpen welke informatie we verzamelen, en hoe we je privacy zien, kijk eens naar ons Pricacy Notice. Wees er bewust van dat elk bezoek ook onder toepassing is van onze Privacy Notice.

DERDEN en CO-BRANDED Web Sites
Deze website kan hyperlinks bevatten (‘links’) naar Web Sites die worden geëxploiteerd door derde personen of entiteiten, naast Evans & Watson (‘derden Web Sites “) of co-branded websites beheerd door een derde partij (‘co-branded Web Sites “). Wij bieden deze links voor uw referentie en gemak. Een verbinding van Evans & Watson aan een derde partij website wil niet impliceren of zeggen dat we de inhoud van die derde partij of co-branded website, of de exploitant, of de activiteiten van die website onderschrijven. U bent zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de mate waarin u elke inhoud van derden of co-branded websites die u misschien gelinked zijn aan onze website. Evans & Watson is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enig verlies of schade als gevolg van een relatie met andere websites dan wel derde partij.

UW VERANTWOORDELIJKHEDEN
U gaat ermee akkoord dat u handelt binnen de toepasselijke wetgeving in verband met uw gebruik van de website, en zodanige verdere beperkingen kan worden vastgelegd in een schriftelijk of op het scherm aankondiging van Evans & Watson. Als voorwaarde aan het gebruik van de website, garandeert u dat u niet de website voor enig doel dat onwettig is, of verboden door deze overeenkomst, te gebruiken. Alle informatie die u verstrekt in verband met een aankoop, of een transactie of andere financiële transacties, in interactie met deze website, of een co-branded website zal juist, volledig en actueel zijn. U betaalt alle kosten van uw creditcard, pinpas, of een andere betalingsmethode gebruikt in verband met een aankoop of een transactie of andere financiële transacties in interactie met Evans & Watson of een co-branded website waarbij de prijzen van kracht zijn wanneer deze kosten worden gemaakt. U betaalt alle toepasselijke belastingen, indien van toepassing, met betrekking tot een dergelijke aankopen, transacties of andere financiële transactie in interacties. Door het gebruik van deze website, gaat u ermee akkoord de veiligheid niet te schenden of om de beveiliging van de website proberen te ondermijnen, met inbegrip van strijd zonder beperking, zoals:

  • Toegang tot gegevens die niet voor u bestemd zijn of het inloggen op een server of account die voor u niet zijn toegestaan om toegang te krijgen;
  • Pogingen om te onderzoeken, het scannen van of het testen van de kwetsbaarheid van een systeem of netwerk of de beveiliging zonder de juiste vergunning;
  • Pogingen om de service naar elke gebruiker, host of netwerk, inclusief, zonder beperking tot, door middel van het indienen van een virus of overbelasting, ‘phissing’, ‘spamming’, ‘mailbommen’, of het ‘crashen’ van de Web site;
  • Het verzenden van ongevraagde e-mail, inclusief promoties en / of reclame voor producten of diensten

COPYRIGHT
Alle inhoud van deze website is eigendom van Evans & Watson en beschermd door Nederlandse, Europese en internationale auteursrechten. Onder, maar niet beperkt tot, deze eigenschap vallen tekst, afbeeldingen, logo’s, pictogrammen, afbeeldingen, audio, data compilaties, gedeponeerde handelsmerken, en software.

HANDELSMERKEN
Evans & Watson en andere Evans & Watson afbeeldingen, logo’s, headers van pagina’s, iconen, scripts en diensten zijn handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken van Evans & Watson. Evans & Watson handelsmerken mag niet worden gebruikt in verband met een product of dienst die niet van Evans & Watson is, op een manier die tot verwarring kan leiden bij klanten, of op enige wijze die kleineert of in diskrediet van Evans & Watson is. Alle andere handelsmerken die geen eigendom zijn van Evans & Watson of haar belanghebbenden die worden weergegeven op deze website zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars, die wel of niet kan worden verbonden met, verbonden met of gesponsord zijn door Evans & Watson of haar filialen.

LICENTIE EN WEBSITE TOEGANG
Evans & Watson verleent u een beperkte licentie voor toegang en persoonlijk gebruik van deze Web website en niet om te downloaden (anders dan pagina-caching) of te wijzigen, of een gedeelte ervan, tenzij met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Evans & Watson. Deze licentie omvat geen wederverkoop of commercieel gebruik van deze Website of de inhoud ervan, elke verzameling en het gebruik van een product, beschrijvingen, of prijzen; even welk afgeleid gebruik van deze Website of de inhoud ervan, downloaden of kopiëren van account informatie ten behoeve van een andere handelaar; of enig gebruik van data mining, robots, spiders of soortgelijke gegevens te verzamelen en extractie tools.

Noch deze website, noch enig gedeelte van deze website mag worden verveelvoudigd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, doorverkocht, bezocht, of anderszins geëxploiteerd voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Evans & Watson. U mag geen frame of frame technieken gebruiken om enig handelsmerk, logo, of andere merkgebonden informatie (inclusief afbeeldingen, tekst, pagina-layout, of vorm) van Evans & Watson en onze filialen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. U mag geen meta tags of andere verborgen tekst met behulp van Evans & Watson naam of handelsmerken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Evans & Watson. Elk ongeoorloofd gebruik eindigt de toestemming of vergunning is verleend door Evans & Watson.

U mag geen enkel links naar deze website, en in het bijzonder, mag u geen gebruik Evans & Watson-logo of andere merkgebonden grafisch of handelsmerk als deel van een link of hyperlink naar deze website, zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Evans & Watson.

Overzichten, commentaren, mededelingen en andere inhoud Bezoekers kunnen overzichten, commentaren, en andere content, berichten te sturen en suggesties, ideeën, opmerkingen, vragen, of andere informatie, zolang de inhoud niet onwettig is, obsceen, bedreigend, lasterlijk, invasief van privacy, het overtreden van intellectuele-eigendomsrechten, of anders nadelig aan derden of laakbaar en niet bestaan uit of softwarevirussen, politieke campagnes, commerciële verzoeken, kettingbrieven, massamailings of enige vorm van ‘spam’. U mag geen gebruik maken van een vals e-mailadres, een andere persoon of entiteit of anderszins kunnen misleiden omtrent de oorsprong van de inhoud. Evans & Watson behoudt zich het recht (maar niet de verplichting) te verwijderen of te bewerken dergelijke inhoud, maar niet regelmatig geposte inhoud.

Als u inhoud post of materiaal voorlegt, en tenzij wij anders aangeven, verleent u Evans & Watson en haar filialen een niet-exclusieve, royalty-vrije, eeuwigdurende, onherroepelijke, en volledig in sublicentie te geven recht op het gebruik, te reproduceren, wijzigen, aanpassen, publiceren, te vertalen , het maken van afgeleide werken uit, distribueren, en dergelijke inhoud over de hele wereld in alle media. U verleent Evans & Watson en zijn dochtermaatschappijen en onderlicenties, het recht om de naam die u indient in verband met een dergelijke inhoud, die zij verkiezen. U verklaart en garandeert dat u bezit of anderszins van de controle over alle rechten op de inhoud die u post, dat de inhoud correct is, dat het gebruik van de inhoud die u levert niet in strijd met dit beleid en zal niet leiden tot letsel aan een persoon of entiteit; en dat u vrijwaart Evans & Watson of haar filialen van alle vorderingen die voortvloeien uit inhoud die u levert. Evans & Watson heeft het recht maar niet de plicht te controleren en te bewerken of verwijderen van een activiteit of de inhoud. Evans & Watson neemt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige inhoud geplaatst door u of een derde partij.

COPYRIGHT KLACHTEN
Evans & Watson en haar relaties respecteren de intellectuele eigendommen van anderen. Als u gelooft dat uw werk is gekopieerd op een wijze die inbreuk op het auteursrecht vormt, volg dan onze procedure voor het instellen van vorderingen inzake inbreuk op het auteursrecht.

PRODUCT BESCHRIJVING
Wij garanderen niet dat de productbeschrijvingen of andere inhoud van deze website accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel of foutloos is. We hebben er alles aan gedaan om zo nauwkeurig mogelijk de kleuren weer te geven van onze producten die worden weergegeven op de website. Aangezien de werkelijke kleuren die u ziet afhankelijk zijn van uw computer, kunnen we niet garanderen dat uw monitor van een andere kleur nauwkeurig zal zijn. De meeste Evans & Watson producten getoond op de website zijn in bepaalde winkels in Nederland en buitenlandse markten beschikbaar zolang de voorraad strekt. In sommige gevallen, is koopwaar te koop op de website die mogelijk niet beschikbaar zijn in de winkel. Tenzij anders vermeld, worden de prijzen weergegeven op de website in euro.

PRIJZEN
Tenzij anders vermeld vertegenwoordigt de catalogusprijs weergegeven voor producten op onze website de volledige verkoopprijs van het product zelf. We kunnen niet bevestigen dat de prijs van een artikel totdat je bestelling verandert. Ondanks onze beste inspanningen, kan een klein aantal van de items in onze catalogus verkeerd zijn geprijsd. Als een item met juiste prijs hoger is dan onze vermelde prijs, zullen wij, naar onze keuze, hetzij contact met u opnemen voor instructies voor de verzending, of uw bestelling annuleren, en u op de hoogte brengen van deze annulering.

DISCLAIMER van GARANTIES EN BEPERKINGEN VAN AANSCPRAKELIJKHEID
DEZE WEB site wordt verstrekt door Evans & Watson op een ‘as is’ en ‘as available “basis beheerd. AAN HET ZOVER MAXIMAAL TOEGESTAAN DOOR DE WET GEEFT, Evans & Watson GEEN verklaringen en garanties, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met de werking van deze website of de informatie, inhoud van derden inhoud, materialen, producten, diensten of verbonden Diensten die op of via deze Website, inclusief zonder beperkingen, dat de informatie die via de website vrij zal zijn van fouten, omissies, onderbrekingen, defecten, of vertraging bij de operatie, of VAN technische onnauwkeurigheden of typografische fouten, dat de website beschikbaar zal zijn op een bepaald tijdstip of de locatie, dat defecten of fouten in DE SERVICE zullen worden verholpen, of dat de inhoud op de website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten. Enige informatie op deze website is onderworpen aan verandering zonder kennisgeving, en wij wijzen elke verantwoordelijkheid voor deze veranderingen. U uitdrukkelijk mee akkoord dat uw gebruik van deze website is geheel op EIGEN RISICO.

TOEPASSELIJK RECHT
Door het bezoeken van evansnwatson.nl, gaat u ermee akkoord dat je functioneert binnen de jurisdictie van de Nederlandse wet, en dat dit recht altijd van toepassing is, zonder verwijzing naar de beginselen van een conflict met andere wetten, zijn deze Voorwaarden van Gebruik en eventuele geschillen van welke aard dan ook, die zouden kunnen ontstaan tussen u en Evans & Watson, en haar relaties.

WEBSITE BELEID, AANPASSING, EN STOPZETTING
Wees er bewust van dat ook ander beleid gebruikt wordt om de website evansnwatson.nl te reguleren. We behouden, onder elke voorwaarde, het recht om onze website, beleid, algemene voorwaarden en voorwaarden van gebruik te wijzigen. Mocht een beleid op welke manier dan ook onvolledig, niet toepasbaar, o.i.d. zijn, waaruit blijkt dat het beleid niet in werking kan worden gesteld, dan zal dit niet effect uitoefenen op de geldigheid en toepasbaarheid van ieder ander beleid.

Vestigingsadres

Annerweg 8
9467 PC Anloo
50595695

Berichtgeving en Procedure in geval van Auteursrecht Schending
Het kan gebeuren dat u een sterk vermoeden heeft dat uw werk op een illegale manier gekopieerd is. Mocht dit het geval zijn, schrijf ons dan een brief waarin u het probleem uiteenzet, geadresseerd aan onze Juridische Afdeling Evans & Watson. Het adres kan hieronder gevonden worden. Alle brieven niet juist geadresseerd, specifiek vernoemd zoals hieronder, zullen niet in behandeling genomen worden. Gelieve het onderstaande adres te gebruiken. Wees er bewust van dat alle brieven die in behandeling worden genomen, alleen behandeld worden als berichtgeving van schending van auteursrechten. Bij het schrijven van uw brief, noem in ieder geval de volgende informatie:

  • Uw adres, telefoonnummer, en e-mailadres;
  • Geef een korte uiteenzetting waarom u ons verdenkt dat wij ongeautoriseerd gebruik hebben gemaakt van auteursrechtbeschermd werk;
  • Geef een korte uiteenzetting over de redenen dat uw verdenkingen nauwkeurig zijn, en dat u genoeg informatie heeft waardoor de auteur geïdentificeerd kan worden;
  • Geef een beschrijving, en mits toepasbaar een beeld, van het werk dat onderhevig is aan schending van het auteursrecht;
  • Geef een duidelijke beschrijving waar het beschermde werk gevonden kan worden. Mits toepasbaar geef duidelijk identificatiemateriaal waarbij aangetoond wordt op welk materiaal het auteursrecht geschonden word;

Alle rechten, hierbij eventueel niet genoemd, voorbehouden.