Catalogus

Nieuwe producten

 Er zijn 3 producten

Chocolade

 • Tonen
 • Rijke chocoladeachtige smaak en aromas van vers gemalen peper en suikerstroop.

  Rijke chocoladeachtige smaak en aromas van vers gemalen peper en...

  € 2,50
 • Een ware truffel- en chocoladethee een feest voor de lekkere zoete smaak.

  Een ware truffel- en chocoladethee een feest voor de lekkere zoete...

  € 2,80
 • Zeer zachte volle rooibosthee met chocoladesterretjes en karamelbolletjes.

  Zeer zachte volle rooibosthee met chocoladesterretjes en...

  € 3,00
1 - 3 van 3 producten

Niets is meer bevredigend voor een zoete kauw dan een rijke, zoete chocoladethee. De volgende keer dat je weer trek hebt, stook dan het vuur en zet heet water op. Terwijl de lekkerste chocolade uit België komt, komt de beste chocoladethee uit Nederland.

Een schuldvrij pleziertje, maak een pot chocolade thee. Deze selectie theeën combineren de smaak van chocolade met andere ingrediënten die samen heerlijke, bijzondere smaken vormen. Wie wist dat thee zo heerlijk zondig en decadent kon smaken? Chocolate Goodness; you just can’t have enough of it!

Chocolade

Het verhaal van chocolade begint met Colombus’ ontdekking van Amerika. Cacaobonen waren een van de bijzonderheden die hij mee terug nam van zijn reis. Het was pas tot de verovering van Mexico dat de Spanjaarden ‘chocolatl’ ontdekten, een drank gemaakt van cacaobonen die de Azteken serveerden aan Cortez en zijn mannen. De Spanjaarden vonden het echter maar bitter. Gelukkig was de Nieuwe Wereld ook een pontente bron van suikerriet. Gecombineerd en eenmaal de weg gevonden naar Spanje werd het een florerende handel. De Spanjeerden waren in staat om het bijna honderd jaar geheim te houden.

Altijd verse thee

Vers, alleen de hoogste kwaliteit

Ruim assortiment

750+ thee, theepotten en accessoires

100% tevreden

Niet goed, geld terug