Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug
Blog categorieën

Kamille thee voor een gezonde huid

Hoi, mijn naam is Jeroen en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, inkoop en de administratie. Mijn favoriete thee is Very Honey Assam. Ik ben er verder van overtuigd dat moeder natuur onder andere een goed gevulde medicijnkast is en ons een plant heeft gegeven voor elke kwaal! 

Laat een bericht achter

Reacties

  • Kamillethee
    Door:Clarina Op 1 July 2019

    Goedemiddag, Ik las het bericht over Kamillethee voor de huid. Ik had dit juist zelf geprobeerd, omdat ik altijd al last heb van wondjes in mijn gezicht door puistjes. De kamillethee bleek een heel gunstig effect te hebben, en ik lees dat terug in dit artikel. Ik heb echter één vraag: hoe bewaar ik de getrokken kamillethee het best? Al na korte tijd gaat het stinken (evenals de gebruikte wattenschijfjes in de prullenbak)... Met vriendelijke groet, Clarina

    Antwoord van: Jeroen Veldmeijer Goed om te horen dat het voor jou goed werkt! Zoals je al aangeeft gaat het na verloop van tijd stinken. Het beste is om direct de verse gezette kamillethee te gebruiken. Voor langere tijd te bewaren is een tinctuur beter geschikt.