Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug
Nieuwsbrief ontvangen?
Blog categorieën

Beginnen met thee drinken – Maak je niet druk om details

Wat je obsessie ook is, er is altijd wel een bi-atch die het beter weet of roept dat je het enorm fout doet. Met thee is het niet zo gemakkelijk om van de leg te raken. Of het nu over het afwegen van de theebladeren gaat, het water perfect voorbereiden, de thee precies op de juiste temperatuur laten trekken of… je begrijpt me wel. Ze zijn zeker belangrijk, maar ze kunnen je tegenwerken. Soms moet je het gewoon proberen, wat de gevolgen ook zijn. Zeker als je net begint.

Het belangrijkste is om te genieten van thee, om te genieten van de rust van een een goede kop thee. Ik mag van geluk spreken dat iemand me heeft geleerd van thee te genieten precies op het moment toen ik begon met theedrinken. Wees niet bang om te veel thee te gebruiken (ik doe het nog dagelijks!) of om het in water te laten trekken wat niet op de juiste temperatuur is. Ik denk dat dit de juiste experimenten zijn om achter jouw smaak te komen. Een waardevol stukje kennis die je veel leert over thee.

Hoi, mijn naam is Jeroen en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, inkoop en de administratie. Mijn favoriete thee is Very Honey Assam. Ik ben er verder van overtuigd dat moeder natuur onder andere een goed gevulde medicijnkast is en ons een plant heeft gegeven voor elke kwaal! 

Laat een bericht achter